05 november 2009

Tankeställare

Jag följer drygt 50-60 bloggar via Google Reader. Självklart har jag några favoriter men en tjej som jag gillar starkt är projO. Har följt den här tjejen ett par år via helgon och via hennes blogg och jag fascineras helt klart av henne. Går liksom inte riktigt att förklara så ni får helt enkelt kolla själva :P

Nu dom senaste dagarna har bland annat de här inläggen kommit upp på projO's blogg. Riktiga tankeställare tycker jag själv.

http://projo.se/2009/11/nodvarn-men-bara-i-lagom-mangd/

http://projo.se/2009/11/forbudet-mot-ungdomars-sexualitet/


Hittade även en annan blogg hon länkat till som tog upp samma ämne;
http://tantrikblog.wordpress.com/2009/11/04/ett-lagforslag-skapat-av-fanatiska-sexfobiker/

Det är ju så mycket tjafs om det här med den personliga integriteten, den måste skyddas osv. Detta håller jag absolut med om, inget snack om saken. Men det här då? Har inte ens sexualitet med den personliga integriteten att göra? Ska jag t ex kunna fällas för att jag har bilder på mig och mina kompisar från när vi var på stranden i somras, pga att vi på bilderna är klädda i bikini osv osv? Det är inte vettigt! (om bilden på något sätt kan ses som pornografisk eller stötande. och jag lovar, det finns alltid idioter som ska peta på allt... )
Då jag själv inte känner mig på humör för att argumentera idag så överlåter jag ännu en gång detta till ovan nämnda :) Men läsvärt som sagt :)

Keadi

5 kommentarer:

 1. svar: Åh, tack! Det värmer så!
  Skönt att du förstår!

  SvaraRadera
 2. Mhm.. Ska checkas..

  Menar du verkligen 50-60!?

  SvaraRadera
 3. Justina: 67 till och med :D Var tvungen att räkna exagt när du frågade :P

  SvaraRadera
 4. Gosh! Hur lyckas du!?:P

  Fortfarande nyfiken angående nyår?xd Kram

  SvaraRadera
 5. Justina: Men shit! Du var verkligen tvungen va? Jag har klarat mig ifrån att tänka på det HELA veckan och så börjar du igen din skit :(

  SvaraRadera