04 november 2009

En irrelevant rubrik, vad ska jag göra åt saken?

Jag är så slut i huvudet! Jag skulle behöva en dag till att bara sova just nu. Eller i alla fall 2-3 timmar extra en natt. Tack och lov har jag insett att jag inte kommer ha elektronikprovet imorgon pga utbildning så jag kan sova så fort jag kommer från stallet ikväll - och har duschat.

Som sagt; imorgon är det utbildning på gång! Andra utbildningen jag drar iväg på den här terminen och den här gången är det Friends som kallar. Jag åkte förra året också men eftersom att det fanns så många platser så får hela gruppen gå i år igen. Skadar kanske inte, jag hade nog som ny etta uppskattat om hela Friendsgruppen åkte på utbildningen. Förra året åkte bara ettorna. En chans att lära känna dom nya i gruppen.

Egentligen har jag inte alls tid att sitta här nu. Men jag vägrar pränta in i min hjärna att jag ska vara sminkad, påklädd och klar om 25 minuter. Idag blir det inte löshår.. Spännen i håret under ridhjälmen är inte att rekomendera :/
Om 40 minuter väntar en historialektion med Tampe och med ganska stor sannolikhet en del muttrande på oss som inte gjort provet än. Wish me luck!

Keadi

2 kommentarer:

  1. åh. jag förstår inte vad det är. men jag är också sådär ofantligt trött. och skulle också behöva en hel dag att sova på.
    vi hade ju lov nyss? borde inte det ha hjälpt lite? :o

    SvaraRadera
  2. Freja: Jo, man tycker ju att det borde vara så..

    SvaraRadera